Η Ευριπίδου άλλαξε σπίτι  - Το παράπονο του επώνυμου γείτονά της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ευριπίδου άλλαξε σπίτι  - Το παράπονο του επώνυμου γείτονά της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μετακόμισε και ο επώνυμος γείτονάς της εξέφρασε και δημόσια το παράπονό του.

Την Κωνσταντίνα Ευριπίδου είδαμε μετά την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΙΓΜΑ να πηγαίνει στο σπίτι, τα μεσάνυχτα, για να βάψει.

Όμως δεν μπορούσαμε να μαντέψουμε ότι η Κύπρια παρουσιάστρια δεν έβαφε το σπίτι όπου έμενε, αλλά τη νέα κατοικία, όπου θα στέγαζε την οικογένειά της.

Ο γείτονάς της, Τάσος Θεοδώρου με μα ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ «Όλα Καλά» έφυγε από την πολυκατοικία τους.

Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου του TVONE εξέφρασε το παράπονό γιατί η Κωνσταντίνα μετακόμισε χωρίς να τον αποχαιρετήσει. Και γι αυτό άναψε δύο κεριά μπροστά στην πόρτα της κατοικίας της. 

Δείτε την ανάρτησή του Τάσου Θεοδώρου που έκανε repost η παρουσιάστρια: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.